Piercing CURSUS

Complete Piercingcursus

schrijf je nu in voor de Complete Piercing Opleidinf

-Piercings boven de broekriem -Intiempiercings -Dermal Anchors voor € 750 Inclusief Gratis starterspakket!!

Uiteraard Alles GGD Goedgekeurd!

Fotolia_59172549_XSWij zorgen voor de modellen. Gemiddeld 20 modellen, daar zijn voor jou geen kosten aan verbonden!

Meld je Hier aan        schrijf je nu in voor de Complete Piercing Opleidinf

Piercing Cursus Boven de broekriem.

De piercing cursus is een cursus waarin alle piercings behandeld worden boven de broekriem. En is altijd 1 op 1 De cursus is 1 dag, en er wordt gewerkt met modellen, die door ons geregeld worden, hier zijn geen extra kosten aan verbonden. In de ochtend wordt er theorie gegeven, vanaf de middag komen de modellen voor: Tragus (oor ) Oren bovenin/onderin / wenkbrauw / neus / navel / tepel / madonna ( alles rond de mond ) De tongpiercing wordt NIET door de cursisten gedaan, er wordt wel voor gedaan hoe het moet, maar gezien de medische risico’s is het de keus van de cursist om hier wel of niet aan te beginnen. De piercing  materialen die worden gebruikt tijdens de cursus zijn van ons, en zijn bij de prijs inbegrepen. Prijs 575,00 euro.

Of de ‘’Complete piercing cursus’’

Piercingcursus boven de broekriem / Intiem piercing cursus / Dermal Anchor cursus  €750,00 . Starterspakket incl alle materialen is 350,00 euro, met o.a. sieraden, klemmen,tangen, enz voor alle 3 de cursussen.

De Dermal Anchor cursus.

De Dermals, niet meer weg te denken uit het piercing straatbeeld. Het is ook een mooie versiering, in bv een tattoo of gewoon op de pols. Dit is iets wat een bepaalde techniek vereist, en vooral het gebruik van de goede naalden en tools. Ook hier geldt: het wordt aangeleerd met onze materialen, dit is bij de prijs inbegrepen, ook wij regelen de modellen. Prijs 375,00 euro. Duur van de cursus een halve dag tot een hele dag.

Intiem piercing cursus.

Hier worden de meest voorkomende intiempiercings behandelt, voor vrouwen en mannen. In tegenstelling tot de gewone en dermal anchor cursus, wordt hier niet gewerkt met modellen, maar met de ‘’kunst en hulpstukken’’ uit de sexshop, of  onze eigen Theo en Thea, grote voordeel hier van is, ze zijn altijd stil enne werken altijd mee !!! Prijs 275,00 euro. Duur van de cursus een halve dag tot een hele dag.

Voor alle cursussen geldt een aanbetaling van 300 euro. Dit bedrag moet worden betaald 10 dagen voor aanvang van de cursus. Indien de cursus komt te vervallen door Upper Ten Tattoos wordt er naar een andere datum gekeken. Indien de cursist aangeeft niet te willen of kunnen komen wordt er naar een andere datum gekeken. Als de cursist besluit om na aanbetaling af te zien van de cursus , volgt er geen restitutie van de aanbetaling. De datum wordt door Upper ten tattoos en de cursist besproken.

Voor meer informatie of vragen mail of bel

MAIL info.uppertentattoos@gmail.com  TEL 020 6627122

NB: in verband met technische problemen met de server van Upper Ten Tattoos schakelt onderstaande link u tijdelijk door naar het contact formulier van Tattoo School Nederland. Stel daar aub uw vraag en Upper Ten Tattoos geeft u dezelfde dag nog antwoord. Je kunt ook contact met ons opnemen via het contact formulierOf stel je vraag in de Reacties hieronder.

219 gedachten over “Piercing CURSUS

 1. Saskia de Vaan

  Hallo,
  Ik zou graag willen weten wat de totale kosten zijn van de drie cursussen. Kun je dan ook zelfstandig aan de slag of moet daar meer voor gevolgd worden?

  Met vriendelijke groet,
  Saskia

  Reageren
 2. Kimberly Aerbeydt

  Beste,

  Graag had ik de opleiding gevolgd van de piercings boven & onder de broeksriem + de dermal anchors. ik ben afkomstig van Belgie en vroeg mij af wanneer de lessen doorgaan, hoeveel deze opleiding mij zou kosten en dergelijke…

  Alvast bedankt!

  Reageren
 3. heidi

  hallo Marjan , ik ben tatoeerder en zou graag het piercen leren daar er vraag naar is bij mij , wanneer hebben julie terug een cursus ? ik kom van Belgie en zie dat ik 2 uur moet rijden enkel , hoe laat start de cursus ? ivm file ?
  mvgr
  heidi

  Reageren
 4. Leonie

  Hallo,

  Ik vroeg me af wanneer het eventueel mogelijk zou kunnen zijn om de complete piercingcursus te volgen?
  – Piercings boven de broekriem, Intiempiercings & Dermal anchor.

  m.v.g Leonie

  Reageren
 5. Djo

  Hallo,

  Ik ben heel sterk geinterreseerd om de cursussen te volgen.
  kan ik hierover ook wat meer concrete info krijgen over wanneer ik hier mee kan starten, etc,..
  thank u!

  Groetjes Djo

  Reageren
 6. Petra Hoffman

  Hallo,
  Ik ben al enige jaren hierin geinteresseerd maar nooit echt fatsoenlijk opgezocht, zijn er ook cursussen die gevolgd kunnen worden in België. Of zelfs eventueel in de buurt van maastricht?
  Ik zou dit heel erg graag willen doen omdat mijn groei naar tattoos flink aanneemt en aangezien ik in een verpleegtehuis werk met dementerende ouderen is het niet echt geschikt om vol te zitten met tattoos.
  Ik zou dan ook graag meer informatie over deze cursus willen.
  Mvg
  Petra

  Reageren
 7. Jarne

  Hallo,

  Ik wil al een tijdje de diploma hebben om te mogen piercen, nu ben ik gewoon in het dagelijks leven student. Dus ik vroeg me af wat voor dagen de cursussen zijn, en of het ook mogelijk is om in de zomervakantie te doen?

  met vriendelijke groet,

  Jarne de Jong

  Reageren
 8. janina

  Als je de cursus hebt afgerond, mag je dan professioneel in een shop gaan werken? en krijg je hier een diploma voor
  Alvast bedankt

  Reageren
 9. samantha

  Hallo,

  Het spookt al een tijdje door mijn hoofd om te willen piercen. Het interesseert mij enorm en het lijkt mij echt een kick om iemand een mooie piercing te kunnen geven. Ik vroeg mij af of zo’n cursus wel genoeg achtergrondinformatie geeft over het lichaam aangezien sommige piercings dicht langs zenuwbanen kunnen gaan. Heb je niet enige opleiding (verpleegkundig oid) nodig om dit verantwoordelijk te kunnen doen?

  Nu worden er op internet nogal veel cursussen aangeboden voor veel geld. Jullie site ziet er goed uit en vertrouwd omdat jullie zeggen GGD goed gekeurd te zijn. Is er een mogelijkheid om langs te komen of een oriënterend gesprek te hebben?

  Als ik het goed begrijp is een starterspakket ( alle 3 de onderdelen) dus 575 euro?

  Ik hoor graag van jullie!

  Mvg,

  Samantha Rieu.

  Reageren
 10. Will

  Hallo Marjan,

  Ik ben al heel lang aan het kijken voor een Cursus Piercen. Nu was mijn vraag op welke termijn er eventueel een cursus gevolgd kan worden?

  Mvg

  Will

  Reageren
 11. Will

  Goedenavond Marjan,

  Ik zou graag de cursus piercen willen volgen binnen nu en niet al te lange tijd. Nu is mijn vraag op welke termijn dat mogelijk is bij jullie? Alvast bedankt!!

  Met vriendelijke groet,

  Will

  Reageren
 12. Consuela

  Ik zou graag de cursus willen volgen.
  Is er een mogelijkheid tot in termijnen te betalen?? Of moet dat in 1 keer?
  Krijg je er een certificaat voor of een diploma en moet je bij de ggd ook een cursus volgen?

  Met vriendelijke groet
  Consuela

  Reageren
 13. Angel

  Heee !
  Ik zou graag wat meer informatie willen hebben over de curcus & de kosten.
  Ik wil graag een certificaat halen voor het piercen, ook voor dermals & Intiem.

  Wat zijn de kosten voor al die 3 onderwerpen ?

  Groetjes

  Reageren
 14. melissa prince

  Hallo.
  Ik zou graag de cursus willen volgen. Maar de kosten en wat je precies allemaal leert zijn mij nog niet helemaal duidelijk. Zou ik daar wat meer info over kunnen lrijgen ?

  Alvast bedankt

  Reageren
 15. Bo De Saedelaere

  Hey, wanneer is de volgende opleiding en gaan deze ook in belgie door?
  en kan het in schijven worden betaald?

  alvast bedankt!!

  Reageren
 16. Mea

  Hallo,

  Ik zou graag meer info willen over de cursussen. Zou u mij hierover een pm willen sturen, zodat er daar verder “gepraat” kan worden?

  M.vr.gr.

  Reageren
 17. delclef kim

  beste
  graag zou ik een piercing cursus volgen ik kom van belgie wanneer gaat de volgende cursus door aub
  en krijg ik ook een certificaat
  groeten kim

  Reageren
 18. Kim

  Ik zou meer informatie willen over de 3 cursussen, het kostenplaatje en waar deze cursus plaatsvind enzo.

  Groeten,

  Kim van Dijk

  Reageren
 19. Romelda Phillip

  Hallo,

  Ik ben geïnteresseerd in de piercing cursussen.
  Kan ik meer info krijgen, zoals de kosten, krijg je een certificaat of diploma en is het mogelijk om met deze cursus ermee te gaan werken bij een tattoo/piercing shop of starten van je eigen piercing studio?
  Ik hoor het graag van u.

  Reageren
 20. Tony

  Beste lezer,
  Mag ik van u een PB ontvangen met alle info over de piercing opleidingen, certificaten, eventuele locatiemogelijkheden e.d.
  Alvast bedankt.
  Tony.

  Reageren
 21. Sandra

  Hallo,
  Ik zou graag meer willen weten over de cursussen, bijvoorbeeld ook of je voor één cursus al een certificaat/diploma krijgt, en of je daarmee al zelfstandig aan de slag kan/mag.

  Reageren
 22. anouk

  Ik vroeg me af wat nou de precieze kosten zijn voor gewone piercing cursus + micro dermal cursus? Ook hoelang dit duurt en wat de cursus helemaal inhoud. Heeft u toevallig een brochure die ik kan ontvangen?

  Reageren
 23. sabrina

  hoi ik ben geintresseerd in alle drie de cursussen voor het piercen graag zou ik hier wat meer info over willen hebben. krijg je er ook een certificaat bij??
  alvast bedankt sabrina

  Reageren
 24. Alex

  Beste,

  Zou graag ook wat extra informatie krijgen omtrent mogelijkheid tot volgen piercings gewoon en dermals, alsook waar de lessen gegeven worden enzo

  Mvg,
  Alex

  Reageren
 25. anouchka vdc

  hey ,^^
  Weten jullie soms ook er zo’n cursussen worden gegeven in België?
  en hoeveel die juist kosten ?
  en waar die juist plaats hebben . ?

  alvast bedankt anouchka

  Reageren
 26. Virginia

  Hallo,

  Ik zou graag wat meer informatie willen over alle 3 de cursussen piercen.
  Wat is het totale kosten plaatje van alle 3 de cursussen?
  Krijg ik een certificaat/diploma?
  Hoe zit het met een starterspakket? en wat zijn hier de kosten van?
  Kunt u me eventueel ook nog wat datums geven?

  Groetjes,

  Virginia

  Reageren
 27. anton

  Dag,

  ik heb verschillende malen een scrotum piercing laten aanbrengen maar ze groeiden er allemaal weer uit. Kan ik een keer model zijn bij jullie voor zo’n piercing? ik heb nl niet zoveel zin meer om iedere keer Eur 70,– neer te tellen bij een prof piercer.

  Reageren
 28. Mounia

  Hallo Marjan,

  Ik wil graag de cursussen gaan volgen.
  Krijg ik een diploma/certificaat na de curcussen?
  En wat zijn precies de prijzen als je alle cursussen zou willen volgen?.

  Mvg,

  Mounia

  Reageren
 29. Kimm

  Wat zit er allemaal in het pakket inbegrepen?
  Als je de cursus hebt afgerond, mag je dan professioneel in een shop gaan werken?
  Alvast bedankt

  Reageren
 30. Arjan

  Hallo, wat is de totaal prijs voor het hele pakket? En krijg je na de cursus ook een officieel certificaat? Wil graag in de toekomst me eigen shop, is dat mogelijk met deze cursus? Mvg Arjan.

  Reageren
 31. Lindsey

  Hallo,
  Ik zou graag willen weten wat ik kwijt ben voor de gewone cursus en de dermal anchor cursus en daarbij een startersset. Wat de prijs in totaal is?
  Verder zou ik willen weten op welke dagen en tijden jullie de cursus geven!

  Groet lindsey.

  Reageren
 32. Nicole

  Hallo,
  Als ik de piercing cursus boven de riem wil doen, zit het starterspakket daarbij inbegrepen of komt die prijs er nog bovenop de cursus zelf? En zijn de materialen van het starterspakket dan mijn eigendom?

  Groeten, Nicole

  Reageren
 33. cindy

  Hallo,

  Ik zou graag meer willen weten wat de totale kosten en cursusdagen zijn als ik allrs wil leren piercen. Ook ben ik erg benieuwd of ik dan na succesvol afronden van de cursus een diploma/certificaat krijg en of je dan thuis mag piercen.
  En of de cursus ook ergens in Brabant kan?
  Graag hier een mailtje over

  Groet Cindy

  Reageren
 34. Natascha

  Hallo,

  Het lijkt me heel leuk om alle 3 de cursussen te doen!
  En een starterspakket erbij.
  Hoeveel kost dit, en krijg je er een certificaat van?
  Ik hoor graag meer,,

  Groetjes

  Reageren
 35. Keanu Pestka

  Hallo,
  Ik zou graag wat informatie hebben over welke dagen er vrij zijn voor de piercingcursus boven de riem, en of er bij de cursus een certificaat en starterspaket inbegrepen is.
  Mvg, Keanu

  Reageren
   1. Vroonen Brian

    Zou u mij deze informatie kunnen bezorgen aub?
    Voor het theoretische gedeelte, is daar een examen aan verbonden voor anatomie? Zo ja, kan ik vrijstelling krijgen, ben namelijk verpleegkundige

    Reageren
 36. Chantiej

  Hallo Marjan,

  Ik wil graag weten of ik een officieel diploma/certificaat krijg na de curcussen ?
  En wat zijn precies de prijzen. Heb ik het starterspakket nodig voor de cursus zelf?

  Mvg,

  Chantiej

  Reageren
 37. charlotte

  Heey marjan,

  Ik wil graag alle 3 de piercing cursussen doen, en daar een afspraak voor willen maken. Graag zou ik ook een starterspakket er bij willen, neem aan dat daar alles in zit voor de 3 cursussen en daarna eigedom van mij is?

  Groetjes charlotte

  Reageren
 38. Kayleigh

  Hoi,

  Ik ben ik het verleden al een keer bij je langs geweest!
  Maar toch heb ik een aantal vragen. Zou je me misschien een e-mail adres kunnen geven? Dat is wat makkelijker dan alle vragen hier te plaatsen.

  Groetjes,
  Kayleigh

  Reageren
 39. Jutta Derksen

  Hallo
  ik zou graag wat meer info willen hebben,
  over de prijzen en diploma’s en waar de curcussen te volgen zijn in Nederland.
  Groetjes jutta

  Reageren
 40. Melissa Spallink

  Ik wil heel graag informatie over alle 3 de cursussen en wat het hoeveel de cursussen kosten.
  m.v.g Melissa

  Reageren
 41. Ingrid

  Ik zou graag willen leren piercen meer ik heb een slechte rechterhand. Zou dit een groot probleem worden?

  Met vriendelijke groet,
  Ingrid

  Reageren
 42. Roxana

  Hallo,

  Ik wil graag een cursus voor dermals doen. Wat zijn de kosten precies.?
  Krijg je een certificaat.? Zoja mag ik dan thuis piercen.?

  Met vriendelijk groet,
  Roxana Baakman

  Reageren
 43. danny

  ik zou graag de opleiding tot boven de broekriem willen volgen. Kunt u mij daar meer informatie over kunnen geven

  Gr Danny

  Reageren
 44. Jacky

  Hallo,
  Er staan hier veel vragen waar ik ook graag antwoord op zou willen. Zu u mij ook de PB kunnen sturen?
  Alvast bedankt
  Groet

  Reageren
 45. Amir

  Hallo Marjan,

  Krijg ik een certificaat als ik de cursus heb afgerond?

  Met vriendelijke groet,

  Amir

  Reageren
 46. Kimberly

  Hoi ik had en vraagje wat kost het hele pakket ?? En mag je dan gelijk in en shop beginnen als je alles gehaald heb ??

  Reageren
 47. Dominique

  hee,

  ik heb een vraagje. wat kost het totaal om de standaard cursus boven de broekriem en de cursus dermal anchor te doen? en kun je hierna zelfstandig aan de slag?

  mvg, dominique

  Reageren
 48. de veseleer maxim

  Hallo,
  Hoeveel kost het om een opleiding te volgen waarbij je alles leert piercen?
  En krijg je hier een attest van? Is dit dan ook geldig in andere landen behalve Nederland?

  cheers
  Maxim

  Reageren
 49. Martijn

  Hoi Marjan
  U had mij een pb gestuurd met informatie over de piercing cursussen
  Maar die is niet aangekomen zou u mij die nogmaals kunnen mailen
  Met vriendelijke groet Martijn

  Reageren
 50. Amber

  Wanneer je de cursus hebt afgerond krijg ik dan een certificaat van GGD dat ik zelfstandig mag piercen? (Is dit 1 dag of meerdere dagen?)
  Ik heb enkel interesse in de “standaard” piercings en het beginnerspaket (om aan de slag te kunnen), hoeveel kost dit totaal?
  Groet,
  Amber

  Reageren
 51. C.Swiers

  hallo ,
  Ik heb even een vraag:
  Ik wil heel graag informatie over alle 3 de cursussen + kostenplaatje waarbij het starterspakket is inbegrepen.

  Als ik mijn certificaat heb behaald, mag je dan volledig zelfstandig werken?

  groetjes carolien

  Reageren
 52. Bianca

  Hoi

  Hoeveel kost het om een opleiding te volgen waarbij je alles leert piercen?
  En krijg je hier een attest van? Is dit dan ook geldig in andere landen behalve Nederland?

  Groetjes

  Reageren
 53. Nick Straub

  ik zou graag de opleiding tot boven de broekriem willen volgen. Kunt u mij daar meer informatie over kunnen verstrekken? Mvg N.Straub.

  Reageren
 54. martijn

  hallo vraagje wat zijn de prijzen per curses of is 750 euro voor alle drie de delen
  ik zou graag een piercing curses willen volgen namenlijk maar wou nog wat informatie
  alvast bedankt
  vriendelijke groet martijn

  Reageren
 55. Jan

  Hallo,
  Ik ben zeer geintreseert in de pierscursus.
  Wat gaat mij het kosten om het hele pakket te doen incl, starterspakket.
  En vanaf waneer zou dit mogelijk zijn.
  Mvgr, Jan

  Reageren
 56. mirjam

  Hallo,
  Ook ik wil graag weten wat het totaal bedrag is van 3 cursussen inclusief starterspakket. wat is dan de aanbetaling en hoe gaat de rest van de betaling? Wat zit er in het starters pakket?
  Waar en wanneer wordt de cursus gegeven? Is weekend en avond ook een optie

  Reageren
 57. sarina

  Hallo,

  Wat zijn precies de kosten om een cursus piercing te doen boven de broekrriem
  Inclusief starterspakket?
  En wanneer zijn er weer cursussen en zijn het ook officiële certificaten waarmee je ook officieel mag pierce via de richtlijnen van ggd?
  En is er ook mogelijkheden om in delen de betaling te voldoen.

  Groet sarina

  Reageren
 58. Kimberly

  Ik wil heel graag informatie over alle 3 de cursussen + kostenplaatje waarbij het starterspakket is inbegrepen.

  Als ik mijn certificaat heb behaald, mag je dan volledig zelfstandig werken?
  Of is het verstandig om eerst in een shop te gaan werken?
  Is het verstandig om zowel tattoo als piercen te doen, of is het mogelijk om alleen te piercen?

  Graag hoor ik van jullie

  Reageren
 59. Lina Hermans

  Hallo,
  Vanaf welke leeftijd kun je dit doen? Ik neem aan gewoon vanaf 18 jaar.
  Ik ben namelijk 18 en verlieft op piercings. Een wat oudere vriend van mij opend binnekort zijn eigen tattooshop en misschien kan ik bij hem beginnen als piercer.
  Ik zou dus ook graag alles kunnen, wat kost alles bij elkaar?
  En 1 dag? Is dat niet een beetje kort? Ik bedoel je moet toch bijna alles van t menselijk lichaam weten qua zenuwen enzo? Of valt dat wel mee en is dat echt in 1 dag te doen?
  Ik hoop snel iets terug te krijgen :)
  Groetjes Lina

  Reageren
 60. Claudia Pouw

  Hoi Marjan

  Ik wil heel graag een opleiding volgen tot piercer.
  Maar dan wil ik ook echt alles kunnen piercen.
  Wat zijn de totaal kosten incl pakket.

  Gr Claudia

  Reageren
 61. Cynthia

  Hoi hoi,
  Als ik alle drie de pierce cursussen doe.
  Kan ik dan voor mezelf beginnen, is dat voldoende?
  Wat bedragen de totale kosten hiervan?
  Alvast bedankt! Groetjes

  Reageren
 62. Anneke Ruiter

  haai ik wil al heel lang graag piercen. het is alleen wel een hele grote stap voor mij om te zetten. ik heb er een aantal vragen over.
  -waar is de cursus.
  -hoeveel zijn de kosten van alle cursussen.
  -kan je hiermee ook op jezelf beginnen of heb je daar meer voor nodig.

  groetjes Anneke

  Reageren
 63. Sandra Aalbers-Stinissen

  Hallo, ik wil heel graag een cursus piercen volgen wat is nu de totale prijs? hoeveel is de aanbetaling en wanneer moet de rest betaald zijn? welke datums en waar is de cursus krijg je dan ook een certificaat? en wat zit er allemaal in het starterspakket? groetjes sandra

  Reageren
 64. Lies

  Hallo upperten,

  Ik zou graag willen weten wanneer de curcussen weer van start gaan.
  Ik heb samen met mijn vriendin wel belang bij alle 3 de curcussen, echter zou ik graag willen weten of je hier ook een certificaat van ontvangt.
  Wat gaat dit totaal plaatje ons kosten?
  En is het mogelijk om dit ipv 1 op 1 het met zijn 2en te volgen?
  Groet Lies

  Reageren
 65. jeanine pelgrim

  goedemiddag

  ik zou graag willen weten wat de kosten totaal zijn om de curcus piercing boven de riem te doen en een starterspakket erbij

  met vriendelijke groet

  jeanine

  Reageren
 66. Corina

  Hoi ik had een vraag als ik alles zou wille wat zou ik dan kwijt zijn?
  Ik heb al een tattoo shop en wil graag Pierce erbij nemen. Ik hoop op reactie!
  Groet corina

  Reageren
 67. Lisa Stroobants

  Hallo!
  Zou ik ook wat extra informatie kunnen krijgen over deze cursus? De waar/wanneer etc.
  Alvast bedankt!

  Reageren
 68. sylvia de vries

  hallo ,,
  ik ben erg geintereseert,, en wil graag zn curcus volgen ,,
  ik wil graag de curces ,, alles boven de broek riem volgen ,+ het starters paket,,
  hoe veel gaat dat kosten,,
  en waar word die curces gegeven ?

  met vriendelijke groet

  sylvia

  Reageren
 69. Petra Hovestad

  Oke hallo, ik wil graag leren om piersings te zetten om zo een klein praktijkje aan huis te beginnen.
  Maar dan zou ik graag alle 3 de cursussen willen volgen, Kunt je mij vertellen wat de totaal kosten daarvan zijn?
  Mischien een kostenplaatje voor me!!

  En wat zou het dan kosten aan materiaal om te starten?

  Vriendelijke groet,

  Petra hovestad, Hillegom

  Reageren
 70. Surya

  Beste,

  Ik ben erg geïnteresseerd in de cursus gewoon piercen (boven de broekriem) en dermal anchor. Als ik het goed begrijp bedraagt dat voor de cursus boven de broekriem 575,- euro en de dermal anchor 275,- euro en eventueel het startespakket van 300,- euro. Mijn vraag is kan je met het startespakket dan zelf aan de slag als je eenmaal de cursus gevolgd en behaald hebt? En als ik de aanbetaling van 200,- heb gedaan heb ik nog 375,- te betalen (in dit geval voor de cursus boven de riem) neem ik aan?

  Mvg,

  Reageren
 71. Ashley

  hallo,
  hoe oud moet je zijn voor dat je deze opleiding mag volgen ?
  en geld het nog steeds dat alle 3 de cursussen 650,- zijn ?
  m.v.g

  Reageren
 72. Sabrina

  Hallo,

  Geld deze actie nog steeds?

  PIERCINGCURSUS met alles boven de broekriem + INTIEMPIERCINGS +DERMAL- ANCHORS voor Euro 750.

  Ik ben de zelfde sabrina als net dus u kunt het gewoon in 1 PB plaatsen

  groetjes.

  Reageren
  1. angelique

   hoi ik wil ook graag informatie over dezelfde opleiding hebben .. geld dat voor alle 3 de cursussen .. + het starterspakket neem ik aan .
   wanneer begint de opleiding ..

   groetjes angelique

   Reageren
 73. Sabrina

  Hallo Marjan,

  Ik heb een vraagje.
  Ik ben heel erg geïnteresseerd in de cursus piercen.
  – Wat is het verschil tussen “boven de broekriem” en “Gewone Piercingcursus”
  – Wat zouden de kosten zijn als ik “Boven de broekriem” zou volgen en het
  starterspakket er bij neem?
  – En wat zouden de kosten zijn als ik de Gewone Piercingcursus volg en het
  starterspakket er bij neem?
  – Hoe zit het met de dagen en tijden?

  Ik hoop snel van je te horen

  Groetjes Sabrina

  Reageren
 74. Leon van Woerden

  Hoi hoi,
  Graag zou ik willen weten wat het kost als ik alle piercingcursussen als totaalpakket bij je wil volgen. Klopt het dat ik dan uitkom op 750 euro met een extra 350 euro voor het starterspakket? En zou je me kunnen vertellen wanneer genoemde cursussen in de nabije toekomst gepland staan? En wat is het verschil tussen een “gewone” piercingcursus en een “boven de broeksriem” cursus?
  Alvast bedankt en ik kijk uit naar je antwoord.
  Leon

  Reageren
  1. Sabrina

   Hallo,

   Ik zou graag willen weten wat een cursus piercen precies kost.
   En dan bedoel ik de cursus boven de broekriem en gewone piercings
   En wat is het verschil tussen deze cursussen?

   Alvast bedankt en ik kijk uit naar je antwoord.

   Sabrina

   Reageren
 75. Denise

  Op 31-10-2011 zie ik een bericht dat de volledige curses van alle 3 de pakketen € 650,- kosten, is deze prijs nog actueel, omdat er in de bovenstaande informatie andere bedragen worden genoemd.
  Daarnaast zou ik graag een overzicht van mogelijke cursus data ontvangen.
  Alvast bedankt,

  Reageren
 76. shanty

  hoi
  ik had een vraag een vriend en ik wil samen de complete piercingcursus volgen incl.startpakketen kunnen we dan korting krijgen en waneer zijn de volgende datums om het te volgen alvast bedankt groetjes shanti

  Reageren
 77. Rosana

  Hallo,

  hoeveel kost de cursus piercings en tatoo alles in totaal producten spullen en cursus zelf? behalve dat ik tepel en tong pierc.
  zou je dan ook voor je zelf kunnen beginnen?
  krijg je ook een certificaat ?

  Gr

  Reageren
 78. Isabella

  Hallo! Ik wil graag weten over tijden en prijzen voor de piercing cursus en als ik kan een certificaat hebben.

  Alvast bedankt,

  Isabella.

  Reageren
 79. samantha

  Hallo,

  Had even een vraag.
  Is de cursus er altijd het hele jaar door of zijn er periodes dat er cursussen gegeven worden?
  ik zou graag in de tijd van zomervakantie willen als de curus er dan is, en dan het pakket van 650 euro + Starterspakket van 350 dus totaal 1000 euro.

  Reageren
 80. ela

  Hallo

  Is het mogelijk de piercingcursus boven de riem en dermal anchor samen te doen ?
  Hoe lang duurt het dan en wat is de prijs?

  groetjes ela

  Reageren
 81. Lucia Martinez

  Haai, ik ben een meisje van 16 en ik wil graag in de toekomst leren piercen.
  Het lijkt me leuk om een eigen piercing zaak te beginnen.

  Alleen een vraag, hoe oud moet je zijn om deze cursus te mogen doen?

  groetjesss

  Reageren
 82. Laverne

  Hallo,

  Ik heb even een vraagje, is er ook een mogelijkheid om de materialen los te kopen?
  Ik hoor het wel van je.

  Groetjes Laverne.

  Reageren
 83. CyraLucia

  hallo,

  ik vroeg me af of je ook gespreid kon betalen
  ik wil namelijk de 3 cursussen van 650 doen
  en daarbij gelijk de set van 350
  maar ik heb niet zoveel geld in 1 keer
  en sparen is ook niet mijn ding
  en kan ik dan wel de cursus doen tijdens die
  gespreide betaling of pas als ik alles heb betaald

  Reageren
  1. upperten Bericht auteur

   Hallo, er moet betaald worden op de dag van de eerste cursus dag, dit ivm zeer slechte ervaringen uit het verleden. Je kan altijd het pakket een andere keer nemen, is niet verplicht , je leert het aan met onze materialen. Groeten Marjan.

   Reageren
 84. Kimberly Vriens

  Wauwww ..

  Ik zou me graag willen inschrijven voor de 3 cursussen, en zou graag een starterspakket erbij willen. 1000 euro totaal dus ?

  Het is erg lastig om mij te bereiken via telefoon omdat ik veel werk. Maar zou hier graag meer over willen weten en meteen een datum en evt aanbetaling doen,

  Groet de zeeer enthousiaste Kimberly

  Reageren
  1. upperten Bericht auteur

   Hallo Kimberly, de eerst volgende mogelijkheid is 3 en 4 januari, wij regelen de modellen, en de cursus is altijd 1 op 1 , het bestaat uit 2 dagen, de eerste dag beginnen we om 10 uur s’ morgens, en duurt meestal tot in de namiddag. Je krijgt dan alle piercings 1 of 2 x . De tweede dag starten we ook om 10.00 uur, beginnen dan met de intiem, en doen dan in de middag de dermals, ook dan is het meestal namiddag als we klaar zijn. Wij zorgen voor de modellen. De aanbetaling is 200,00 euro. Graag overmaken op bankrek:43.29.84.194. tnv Vermeeren en ovv de datum en PC. Komen die data voor je uit ? Andere dagen kan ook maar December zit vol. Laat maar weten of dat oké is. GR. Marjan Vermeeren.

   Reageren
   1. KimberChels - Kimberly Vriens

    Ik heb toch nog een paar vragen, heeft u een telefoonnummer waarop ik u kan bereiken:)?

    Kleine vraagjes als:
    Waar is de cursus?
    Krijg ik een certificaat ?
    Kan iedereen na de cursus ook echt piercen?
    En nog een paar :)

    Met vriendelijke groetjes Kimberly Vriens!

    Reageren
    1. upperten Bericht auteur

     06.43.58.66.02 . Je krijgt een cerificaat, en als je klaar bent kan je volledig zelfstandig piercen. Groeten Marjan

     Reageren
 85. banshee

  Hai, als ik het goed begrijp is het dus 650 euro voor alledrie de cursussen en met starterspakket 350 euro erbij, en is dit incl of excl BTW? Er worden zoveel vragen gesteld over de kosten dat ik het liever nog een keertje vraag haha kom er hierboven geen wijs meer uit. Er zijn trouwens geruchten dat de regering wil gaan invoeren dat iedere piercer een opleiding tot verpleegkundige moet hebben, weten jullie daar iets over?? Met vriendelijke groet, Banshee

  Reageren
  1. upperten Bericht auteur

   Ja dat is wat het kost. De geruchten waar jij het over hebt zijn inderdaad geruchten. Is bij de GGD hier in Amsterdam niets over bekend.
   Groeten Marjan.

   Reageren
 86. Jorinde

  Hoi ik had een vraagje..,
  Hoe oud moet je zijn om deze cursus te mogen volgen?
  En wat nou als je zelf alle klemmen en naalden hebt en alleen de sieraden nodig heb?
  Ik krijg namelijk alle klemmen ect van een vriend van mij die gestopt is met piercen

  Reageren
  1. upperten Bericht auteur

   Hallo, je moet 18 jaar zijn, ruim 17 kan ook nog wel. Dat je zelf alle spullen hebt is geen probleem hoor, tijdens de cursus gebruik je sieraden van ons voor de modellen, dat kost niets, gr. Marjan.

   Reageren
 87. Bianca

  Graag willen wij weten wat dan de uiteindelijke kosten zullen zijn voor deze opleidingen. Wij hebben dan inderdaad allebei interesse in alledrie de opleidingen. Graag zie ik een bericht van je verschijnen als jullie terug zijn van vakantie.

  Bij deze moet het nu wel lukken om direct te mailen op het opgegeven emailadres.

  MVG
  Bianca

  Reageren
 88. Bianca

  aha je bent heel duidelijk met je verhaal, bedankt voor je eerlijkheid
  ik las ook nog ergens dat de lessen 1 op 1 zijn, ik en mijn vriend willen samen de cursussen gaan doen en is er dan een mogelijkheid dat wij tegelijk kunnen, en is er nog een leuke korting als wij ons samen aanmelden voor de eerst volgende cursus?
  Ik hoor graag van je.
  Groet
  Bianca

  mvg

  Reageren
  1. upperten Bericht auteur

   Hoi, ja daar valt altijd wel wat te regelen als jullie samen komen. Willen jullie dan allebei de 3 cursussen doen ? En wil je dan ook een starterspakket ? Daar kan ik zeker wel wat mee doen, als je samen wil is de eerstvolgende mogelijkheid 2de week december, is erg druk hier, en ik moet natuurlijk veel modellen gaan regelen, daar heb ik wel even de tijd voor nodig. Wij gaan morgen een weekje op vakantie, dan hoor ik wel welke data jullie willen, nemen we na volgende week weer kontakt op. ( als ik het naar je gewone mail stuur komt het retour ) Gr. Marjan.

   Reageren
  2. upperten Bericht auteur

   Hoi, ja daar valt altijd wel wat te regelen als jullie samen komen. Willen jullie dan allebei de 3 cursussen doen ? En wil je dan ook een starterspakket ? Daar kan ik zeker wel wat mee doen, als je samen wil is de eerstvolgende mogelijkheid 2de week december, is erg druk hier, en ik moet natuurlijk veel modellen gaan regelen, daar heb ik wel even de tijd voor nodig. Wij gaan morgen een weekje op vakantie, dan hoor ik wel welke data jullie willen, nemen we na volgende week weer kontakt op. ( als ik het naar je gewone mail stuur komt het retour ) Gr. Marjan.

   Reageren
 89. Bianca

  Beste

  heb even een vraagje, ik heb verschillende site bekeken waaronder die van jullie en nu is mijn vraag.

  bij veel site’s die een piercing opleiding geven, duurt hun opleiding 3 tot 5 dagen en moet je rond de 20 piercings zetten en bedraagt ongeveer 1600,-

  waarom duurt het bij jullie 1 dag en kost het 1/4 van de prijs? En bij de meeste wordt aangegeven dat er pas na een jaar intiem gepiercd mag worden, waarom is dat bij jullie niet het geval?

  Graag zie ik een reactie tegemoet.

  Met vriendelijke groet,

  Bianca

  Reageren
  1. upperten Bericht auteur

   Hallo, ik zal je vragen beantwoorden. Als je alle 3 de cursussen wil doen duurt het 2 dagen.
   Eerste dag beginnen we met de theorie en dan rond de middag komen de modellen , dat zijn er meestal rond de 10, die verzorg ik. Je krijgt dan alle piercings om te zetten, dan de tweede dag beginnen we met de intiem, daarachter aan het oefenen met de dermals, daarna komen er weer modellen voor de dermals. Meestal tussen de 8 en de 10.
   Dat je pas na 1 jaar intiempiercings mag / kan doen is echt regelrechte onzin, als je gewoon kan piercen is intiem niets anders, is alleen een andere plek, juist de intiem geneest bij goede verzorging supersnel.
   Dat is echt een klets verhaal.
   Ik kan de cursus ook verdelen en er 4 tot 6 dagen van maken, en er een flink prijskaartje aanhangen, leer je hetzelfde als nu, is gewoon een kwestie van geld verdienen, er zijn er zelfs bij die het verdelen over een paar weken en er dan 7500,00 euro voor rekenen.
   Wij rekenen voor alle 3 de cursussen samen 650,00 euro, en geloof mij daar verdien ik echt nog wel wat aan, anders zou ik er meteen mee stoppen.
   We doen dit inmiddels bijna 13 jaar, dus genoeg ervaring in huis. We zijn zelf in bezit van alle GGD vergunningen, de GGD Amsterdam weet dat we de cursussen geven en zijn daar mee akkoord.
   Het is in dit geval niet zo : hoe duurder hoe beter, zitten er zelfs 2 tussen die opleidingen geven en het van mij heeft geleerd tijdens een cursus !
   Ik hoop dat het wat duidelijker is voor je, als er nog vragen zijn hoor ik dat wel.
   Groeten Marjan Vermeeren.

   Reageren
 90. Kim

  Hii , ik heb een vraagje

  ik zie zoveel bedragen staan en vroeg me af wat het nou kost als ik een complete cursus piercen (incl. intiem en dermals) wil doen met een starterspakket sieraden en naalden? Dus eigenlijk gewoon wat het bedrag is dat je moet betalen incl. alles wat er eventueel bij komt/kan komen.

  Groetjes Kim

  Reageren
 91. mat reinders

  Hoi Marjan,je heb me gisteren nog gebeld en ik zou per 10 oktober met een tattoo cursus beginnen en heb je toen ook een mailtje gestuurd maar weet niet of dat is aangekomen i.v.m. dt ik een bevestegings mail zou krijgen,ik verheug me er al op.

  groetjes Mat

  Reageren
 92. Jeannet

  Hallo marjan,
  Ik zou graag alle drie de cursussen willen gaan doen die van €650.
  Ik weet niet of er vaste dagen voor staan of wanneer het al zou kunnen.
  Groetjes van jeannet

  Reageren
  1. upperten Bericht auteur

   Hallo Jeanett, dat kan , er zijn geen vaste dagen, is samen even overleggen wanneer het uitkomt hier, en bij jou natuurlijk, als je mij een telefoonnummer wil mailen dan bel ik je even, kunnen we kijken voor de data, groeten Marjan.

   Reageren
 93. jeannet

  hallo marjan,
  ik zou graag die cursus van 650 willen doen.
  ik weet niet wanneer het zou kunnen of dat er vaste dagen voor zijn.
  groetjes jeannet

  Reageren
 94. ilonka

  Graag zou ik info willen hebben over de start van de nieuwe opleiding hebben en hoeveel modellen zou ik dan mee moeten nemen.

  Groetjes ilonka

  Reageren
  1. upperten Bericht auteur

   Hallo, hangt een beetje af van welke cursus je wil doen, alleen boven de broekriem ga ik maar even van uit, de eerstvolgende is 29 aug. De daarop volgende is 26 sept. De cursussen zijn altijd 1 op 1 en wij zorgen voor de modellen , groeten Marjan.

   Reageren
 95. Bjorn Cloostermans

  Hallo,
  Graag zou ik een cursus piercing willen volgen.
  Is dit mogelijk op 2 na eenvolgende dagen daar ik van belgie ben.
  bv maandag en dinsdag?
  Kan ik ook een paar foto’s bekijken van jullie instituut en over de manier jullie te werk gaan ?
  mvg
  Bjorn Cloostermans

  Reageren
 96. Marjan

  Hoi, we doen ze niet allemaal hoor, moet ik voor 1 oortje 10 modellen regelen,dat is bijna geen doen. we doen in ieder geval, 2 x tragus, 1 of 2 ringetjes bovenin, en oorrand met Studex, als je deze hebt gedaan is de rest ook geen probleem, soms melden zich ook modellen aan voor een ander soort piercing in het oor, dan bekijken we dat. Ik moet er ook rekening mee houden dat het om een cursist gaat. Groeten Marjan.

  Reageren
 97. Claudia

  Ik zie dat er oorpiercings gezet gaan worden… maar er zijn er zóveel… welke gaan aangeleerd worden? Of allemaal? (zoals Tragus, Helis, Industrial, Snug, inner conch, etc.) Of is het een handeling die je een keer gedaan moet hebben, en gaat het dan overal in het oor hetzelfde?
  Bedankt.

  Reageren
 98. upperten Bericht auteur

  Hallo Jetty, de cursussen zijn verdeelt over 2 dagen. Dag 1 s’morgens theorie , en het oefenen van welke naalen voor welke sieraden, en welke sieraden gebruik je waarvoor, dit alles op oefenhuid. Dan komen de modellen in de middag, die ga je dan piercen, uiteraard zijn wij daarbij, en dat duurt meestal tot in de vooravond. Dag 2 starten we met de intiempiercings, dit gaat niet met modellen maar met kunst en hulpstukken uit de sexshop, je leert dan de meest voorkomende piercings bij de vrouwen en de mannen. Dan rond de middag zijn de Dermal Anchors aan de beurt. Ook hiervoor komen de modellen, alle modellen voor gewoon piercen en dermals worden door ons geregeld. Aan het eind van de cursus worden er 3 certificaten uitgereikt. Als je hier klaar bent kan je als zelfstandig piercer aan de slag. Het is altijd 1 cursist per keer. Het wordt aangeleerd met onze materialen, starterspakket is niet verplicht, het kan wel geleverd worden ,kosten zijn 350,00 euro, daar zit dan voor alle 3 de cursussen alles in. In ieder geval 40 tot 50 gesteriliseerde titanium ( verplicht qua materiaal als eerste piercing ) sieraden , dermal anchors, alle naalden, klemmen, tangen, handschoenen, naaldcontainer enz.
  Het zou kunnen vanaf 17 juni. De kosten zijn 650,00 euro. Als er een afspraak gemaakt wordt , vragen we een aanbetaling van 200,00 euro, te voldoen 10 dagen voor aanvang van de cursus, het restant kontant op de dag van de cursus. Er kan een faktuur geleverd worden.

  Zo ik denk dat je nu de meeste info wel hebt, je leert heel veel in korte tijd, maar is wel heel erg leuk om te doen, ook heel spannend natuurlijk voor de cursist !!!
  Als er nog vragen zijn hoor ik dat wel, groeten Marjan.
  Je kan ook altijd bellen of langskomen.

  020 6627122
  0643586602.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *